Ön jelenleg a(z) Bölcsészettudományi Kutatóközpont Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

MTA BTK ZTI Néptánc Archívum - Rözögtessük mög 2019

MTA BTK ZTI Néptánc Archívum - Rözögtessük mög 2019 (4)

A Magyar Tudományos Akadémia BTK Zenetudományi Intézete az itt közölt filmek közlésével támogatja a "Rözögtessük mög" című rendezvényt 2019-ben. A filmekkel kapcsolatos jegyzőkönyveink hiányosak. Kérjük ezért a résztvevőket, a versenyre jelentkezőket, amennyiben erejük és lehetőségei engedik egy rövid adatgyűjtést végezzenek el a filmekkel kapcsolatban.
A következő adatokra lenne szükségünk: a filmforgatás helyszíne, és időpontja, a filmen szereplők neve, születési dátuma, helye. A filmfelvétel helyi szervezőinek neve, születési ideje. 
Ezen kívül minden kiegészítő szöveges információ érdekes lehet, ami az adott táncfilmezés körülményeire, a szereplők, helyi szervezőkre vonatkozik. 
Adataikat a kutatoszolgalat@zti.hu címre várjuk. 
Köszönettel: az Intézet munkatársai.

több kevesebb

Ft. 154

5 éve - 10:07

Ft. 262

5 éve - 3:23

Ft. 277 részlet

5 éve - 14:00

Ft. 365

5 éve - 14:15